Kan man det?

Ja, det kan jeg. Har aldrig i mit liv haft det så godt, som jeg har nu, selvom jeg har dumme dage og ondt.
Historierne har altid rumsteret rundt oppe i mit hoved, men jeg har aldrig haft selvtilliden eller modet til at sætte pennen på papiret og skrive dem ned.

Depression

Et dårligt valg i 2013 gjorde mig syg og resulterede i en sygemelding, og oven i det begyndte min krop at lukke ned fra en ende af. Min verden faldt fuldstændigt fra hinanden, ønskede kun at forsvinde fra jordens overflade. At det ønske fyldte så meget er i dag en situation, jeg ved med sikkerhed, jeg aldrig skal stå overfor igen og kæmper kampen for det hver dag.

Gudskelov fik jeg hjælp, lige inden det bundløse hul opslugte mig. Kommunen tilbød mig et Coach forløb, og det resulteret i, jeg tog mod til mig og bad min læge om hjælp.

En beslutning tages

Ville jeg ynke mig selv?
Havde jeg mod og kræfter til at kæmpe?
Kunne jeg få hjælp?
Den første var nem. Nej, ingen ynk her. Havde jeg mod? Det vidste jeg ikke, men  kæmpe for mig selv, mine børn og min mand, det ville jeg.
Og hjælp fik jeg i form af en henvisning til psykolog.
At tage det skridt og sætte mig i stolen ved psykologen var grænseoverskridende, men aldrig har jeg gjort noget så godt for mig selv.

Negative tanker

Tankemylder er frygteligt og selvudslettende. Jeg kunne ikke sove, kunne ikke tanke positivt om noget. Alle havde det bedre end mig. Jeg var dum, doven, en idiot, grim … listen var lang, men som perler på en snor, der kørte som mantra i mit hoved. Jeg fik tilbudt medicin, men kunne ikke tåle det, så var gode råd dyre.
Min frygt dengang var jeg ville ende i et lille hummer med aviser og katte over alt. Ikke realistisk, men det billede gav mig sparket til at gøre noget.
Jeg satte mig foran min computer og begyndte at skrive. Så kunne min hjerne da ikke finde på narrestreger imens, og det virkede.
Den verden jeg pludselig var en del af, med karakterer, udvikling af plot, nye venskaber på papiret, opslugte mig fuldstændig. Når jeg ikke kunne sove, så var det ikke længere negative tanker, der fyldte. Det var min historie, mit plot, og hvad jeg nu kunne finde på at udsætte mine karakterer for.

Ordblind

Det var jo nok også derfor, det at være ordblind irriterede mig voldsomt. Jeg kunne jo for sørensen ikke skrive og ikke stave, og modet til at gøre noget var der ikke i første omgang.
Når man har fået fortalt op gennem sin skolegang, at man er dum, så hænger det ved. Da jeg begyndte i 1. klasse blev jeg latterliggjort, fordi jeg ikke kunne stave til små ord og ikke kunne 10 tabellen.
At jeg var ordblind, gik først op for mig, da jeg tog uddannelsen til slagter. Har måske altid som voksen haft en idé om det.
Jeg har altid sagt “det lærer jeg aldrig” eller “det kan jeg ikke.”
Men nu, hvor jeg skulle skrive, så blev jeg irriteret og vildt stædig. Jeg ville! Det var ikke det, der skulle stoppe mig. Så jeg fik endelig taget testen og blev sat på et danskhold. Hold da op. Det var en øjenåbner.
Jeg var ikke så dum, som jeg troede. Og med dygtige lærers hjælp kunne jeg pludselig sætte rigtige endelser på ord og stave til mange ord.
Ingen tvivl om at viljen til at skrive korrekt er en voldsom drivkraft for mig. Det er irriterende, når jeg skal aflevere noget med mange stavefejl, så jeg bliver jo nok ved, til jeg har rettet dem alle. Og det er familie og redaktør gode til at hjælpe med, når jeg ringer og siger: hvordan staver jeg til …
Nogen ørn til at stave bliver jeg aldrig, men det skal ikke stoppe mig i af forfølge min drøm.

Please follow and like us:

8 Kommentarer

Mimi Kirstine Jensen · 4. maj 2018 kl. 22:28

Hej Kis

Hvor er det stærk og modigt skrevet, jeg hepper så meget på dig, og fedt du er ovenpå igen.

Mvh Mimi K

  kisbaadsgaard · 9. maj 2018 kl. 16:07

  Hej Mimi.
  Tusind tak skal du have. Det betyder meget for mig. Jeg er så glad for du har givet dig tid til at læse det og give mit respons <3

Line Broholm Søndergaard · 6. maj 2018 kl. 14:47

Du skal have et stort varmt ThumpsUp for dit mod og evne til at komme videre. Det er smukt, Kis ?

  kisbaadsgaard · 9. maj 2018 kl. 16:24

  Hej Line. Tusind tak for din kommentar. Det betyder så meget for mig, så tak igen. <3

SyreetaJuicy · 11. november 2018 kl. 5:03

Hi. I see that you don’t update your blog too often. I know that writing articles is time consuming and boring.
But did you know that there is a tool that allows you to create new articles using existing content (from article directories or other pages from your niche)?
And it does it very well. The new posts are unique and pass
the copyscape test. Search in google and try: miftolo’s tools

stedmor · 21. januar 2019 kl. 23:08

I was suggested this website by my cousin. I am not sure whether this
post is written by him as no one else know such detailed
about my trouble. You are incredible! Thanks!

  kisbaadsgaard · 13. februar 2019 kl. 9:27

  Hey. mmm, i’m not sure what you mean.
  But I hope you have a good day 😉 love Kis

FreddieBig · 28. april 2019 kl. 14:58

Hi. I have checked your kisbaadsgaard.dk and i see you’ve
got some duplicate content so probably it is the reason that you don’t rank hi in google.

But you can fix this issue fast. There is a tool that rewrites articles like human, just search in google: miftolo’s tools

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *