Mit første foredrag

Et opkald til foreskel

En onsdag aften fik jeg et opkald fra min redaktør, om jeg havde mulighed for at være stand in for en forfatter der var blevet syg. Hun skulle have holdt et foredrag om erotisk litteratur – allerede om lørdagen…

Skulle jeg vove at sige ja?

Der skulle synkes og tages en dyb indånding, inden ja’et kom over mine læber. Ærlig talt, jeg er jo ikke publiceret forfatter endnu. Gad 75 kvinder at høre på mig???
Jeg accepterede selvfølgelig, og aftalen kom på plads – men ikke uden en bragende nervøsitet.

Nervøsiteten

Selvfølgelig tog sommerfuglene en eller to omgange i min mave, Da jeg fortalte manden det, hvad han svarede helt afslappet: Det kan du sagtens, skat. Du skal jo bare snakke – som du altid gør!
Jeg besluttede at lægge alle spekulationer og nervøsitet ned i en lille kasse langt inde i mig selv, for det ville hverken blive bedre eller nemmere af, at jeg bekymrede mig til døde.

Ankomst

Lørdag eftermiddag drog jeg til Hotel Phønix i Hjørring, hvor foredraget skulle holdes. Det var erhvervsrådet, der havde lavet arrangementet ‘Syndig gåtur’. 75 kvinder skulle – efter en gåtur rundt på forskellige lokationer i byen – til spisning og foredrag på hotellet.

Foredrag

Det var en fest at snakke erotisk litteratur med 75 lettere berusede, men dejlige damer. Der var mange spørgsmål om, hvad jeg skrev, og hvorfor jeg skrev det.
Mit åbningsspørgsmål var, om de selv læste erotisk litteratur, og så gik snakken derfra.
Der var en sød kvinde, der virkelig var interesseret i, hvordan jeg fandt på mine karakterer, men det var desværre ikke nemt at stå og svare på one-to-one, når der var 74 andre, der snakkede. Men skønne det var de, med prinsessediadem og fjerboa. De havde en fest, de skønne kvinder.

Afslutning

Der var afsat cirka en halv time til mig, inden de skulle ind og se måske føle sig frem til et dildoparty. Jeg fik de sidste fem minutter til at snakke om min bog-in process,og de udfordringer, jeg kæmper med. En lille flok blev hængende efterfølgende, og vi fik os en rigtig hyggelig snak om mit forfatterskab, ordblind og, hvilke udfordringer livet byder på.

Hjemme igen

Det var den fedeste, sejeste, fantastiske og hyggeligste aften, og jeg ønsker af hjertet, at jeg vil få flere aftener af den slags med så meget feedback og hygge. Det er bestemt et stort ønske.

Please follow and like us:

4 Kommentarer

Vibeke Mouridsen · 24. juni 2018 kl. 16:04

Et dejligt indlæg. Jeg bliver nysgerrrig på, om der var nogen, der viste interesse for din kommende bog?

    kisbaadsgaard · 25. juni 2018 kl. 9:05

    Ja, det er der, Vibeke. Jeg har boostet min FB og det har givet en del følgere, hvilket jeg er så glad for. Og tak for kommentar <3

AJ Schou · 26. juni 2018 kl. 15:46

Supergodt gået, Kis 😀
Jeg tænkte om dine billeder på din blog ikke kan gøres større?
Held og lykke med det hele <3
Knus Ann-J

    kisbaadsgaard · 3. juli 2018 kl. 0:03

    Hey AJ. Det kan de da sikkert 😉 det prøver vi lige til næste gang. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *