Release

Nu er det en realitet, at jeg er forfatter og står snart med min debutroman i hånden.
Det er vildt, wow!!! og ikke til at forstå, men jeg har lovet mig selv, hvis det nogensinde kom hertil, så ville jeg slå et hul i jorden og have en fest. Den rejse, Mørk fortid (Daniel) og jeg har været på, er ubeskrivelig, men jeg vil forsøge.

Whisky til Daniel

Da jeg var midt i arbejdet med at få Mørk fortid klar til, at den skulle forlade reden, besluttede jeg, at Daniel var en whisky-mand. Jeg er jo også til de ædle dråber , men var usikker på, om en ung mand som ham ville drikke det samme som mig.
Jeg havde brug for en ekspert, så jeg tog turen ud til Vin&vin Viborg, og der fik jeg en sjov snak med @NicolajJørgensen, der har Vin&vin Viborg. Han ikke engang blinkede, da jeg præsenteret ham for mit dilemma, men viste mig over til whiskysmagningen, og vi gennemgik de whiskyer, der ville blive drukket af en mand i Daniels alder. Det der med at gå til fagpersonale og sige: Nu skal du høre – jeg har en fiktiv karakter, og han gør sådan og sådan …
Det får som regel folk til at se fuldstændig forvirret ud eller se på mig, som om jeg er tosset, men ikke i Vin&vin Viborg

Godkendelse af tekst

Den samme dag, som jeg underskrev min kontrakt med Forlaget Nelumbo tog jeg ud til Vin&vin Viborg  igen. Jeg ville være sikker på, at det jeg havde skrevet ind i mit manus var okay, og det var det. Vi snakkede frem og tilbage, og til sidst spurgte jeg, om det kunne lade sig gøre at holde release ved dem.

En aftale kommer i stand

Nicolaj fra Vin&vin Viborg var med på forslaget øjeblikkeligt, og jeg tror, det tog fem minutter, så var alt på plads, på nær antal og tid. Jeg har været til et par super gode arrangementer, et med whisky og et med rom. De var så gode og hyggelige, at jeg er i skrivende stund er lykkelig over, at jeg slår et hul i jorden og har en fest ved Vin&vin Viborg i deres hyggelige omgivelser og stemningsmættet butik.
Så jeg glæder mig til at se dig fredag d. 10 august fra 17-19. ved Vin&vin Viborg

Please follow and like us:

2 Kommentarer

Vibeke Mouridsen · 3. august 2018 kl. 10:46

Hvor er det fedt at læse om. Jeg håber, at jeg dag selv skal arrangere releaseparty for min egen bog, men indtil da, så vil jeg lure og lære af dig.

    kisbaadsgaard · 5. august 2018 kl. 22:41

    Du skal være så hjertelig velkommen, men du er nu advaret. Jeg har det jo med at gøre tingene på min måde 😉
    Jeg glæder mig til jeg skal til din <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *